Ponožky LOWA

Základem outdoorové kolekce ponožek LOWA jsou níže popsané 3 modely, které však postupně rozšíří modely další. Kolekci outdoorovou doplňuje kolekce Professional, tedy speciální odolné vojenské modely (model 3sezónní, univerzální model 4-sezónní, speciální model zimní a podkolenkový model kompresní). O těchto modelech Vás informujeme v Aktualitě č.8.

SL PERFORMANCE MID

Je vysoce technická outdoorová ponožka anatomického střihu (levá/pravá). Poskytuje optimální pohodlí při nošení díly polstrování na Achillovce a nártu a komfortnímu hornímu lemu. Vysoký klimatický komfort je samozřejmostí. Tajemství těchto funkcí je v mimořádném designu bezešvé bi-elastické konstrukce a materiálovém složení. Trojúhelníkový vzor není jen vzhledový prvek, ale zajišťuje v daném místě zvýšenou pevnost a ochranu nohy. 

Složení: 28% polyamid/nylon, 27% polypropylen, 21% akryl, 21% vlna (Merino), 3% elastan

EVERYDAY

Chcete svým nohám poskytnout kvalitní ponožku pro každodenní nošení a městskou turistiku. Pak ponožky LOWA EVERYDAY jsou to, co hledáte. Díky kombinaci přírodních materiálů (bavlna, Merino vlna) se syntetickými (nylon, polypropylen) poskytují tyto ponožky dokonalý klimatický komfort a požadovanou trvanlivost. Anatomický střih (levá/pravá), polstrování nártu, komfortní horní lem a bezešvá konstrukce vytvářejí celkový komfort nošení. Navíc pestrý módní design dotváří jedinečnost tohoto produktu.

Složení: 47% bavlna, 28% polyamid/nylon, 16% vlna (Merino),
7% polypropylen, 2% elastan

ATC

Ponožka LOWA ATC vás nadchne svou univerzálností a pohodlím. Je to celoroční středně silná ponožka s anatomickým střihem (levá/pravá), kterou užijete jak pro každodenní nošení, tak i pro rodinné výlety i mírně exponovanou turistiku. Kombinace jemného polstrování pro chodidlo, patu i Achillovku společně s bezešvou bi-elastickou konstrukcí dotváří celkový komfort.

Složení: 47 % polyamid/nylon, 47 % vlna (Merino), 4 % polypropylen,
2 % elastan