PLÁTĚNÉ STANY NORDISK

Dánská společnost NORDISK nabízí ucelenou kolekci plátěných bavlněných stanů pro kempy, stanové základny a letní tábory. Bavlněné stany poskytují skutečně mimořádný klimatický komfort, který je dán vysokou prodyšností bavlněného plátna. To oceníte zejména v horkých letních dnech.

Unikátní pro plátěné stany NORDISK je jednoduchost stavby. K postavení týpí o průměru 5 m stačí pouze jedna osoba. Přesvědčit se o tom můžete z video instruktáží připojených k popisu každého stanu na našem e-shopu. Stany mají buď pevnou nebo vpínací podlážku v celém vnitřním prostoru, důmyslnou opěrnou konstrukci, často s teleskopickými stojkami, a zavěšené vnitřní ložnice, které plní funkci liningu u klasických týpí. Moskytiéry na oknech i dveřích jsou samozřejmostí.

Luxusně vybavené týpí Alfheim je příkladem luxusního táborového bydlení, které označujeme slovem „Glamping“ (zkráceno z anglického „glamorous camping“, okouzlující kempování). Glamping spojuje klasické kempování s nadstandardním komfortem a moderními technologiemi.

ALFHEIM 12.6 je prostorné rodinné nebo táborové týpí s atypickou teleskopickou centrální stojkou. Jako příslušenství lze objednat i vpínací podlážku a plátěnou závěsnou ložnici.
Materiál: odolné bavlněné plátno odlehčené příměsí polyesteru, impregnované proti dešti (350 mm vodního sloupce)
Rozměry postaveného stanu: půdorys průměr 4.000 mm, výška 2.750 mm
Vnitřní prostor se závěsnou ložnicí je dostatečný pro 2 dospělé osoby a 2 děti, případně 3 dospělé osoby, a bez ložnice pro 6 osob
Hmotnost stanu a sbalený rozměr: 11.8 kg včetně kolíků a středové stojky, průměr 32 cm x 99 cm
Podlážka (hmotnost a sbalený rozměr): 8.2 kg, průměr 20 cm x 86 cm
Závěsná ložnice (hmotnost a sbalený rozměr): 3 kg, průměr 18 cm x 58 cm

Vyrábí se i větší varianta ALFHEIM 19.6 o průměru základny 5 m, který se závěsnou dvouložnicí poskytuje prostor pro 4 dospělé osoby a bez dvouložnice pro 8-10 osob.